Julius Janus over AAC VVV vs Hilversum 3 & Oud tegen Jong

Julius Janus op 28 december:

Avé Gladiatoren,

Het sportieve jaar is voor het VVV team op het veld mooi afgesloten met een 34-10 overwinning op Hilversum-3. Het leek een moeizame zondag te worden daar er 5~6 spelers van het VVV team waren opgeroepen voor AAC-1 en ik genoodzaakt was om de vrijdag voor deze wedstrijd nog een noodoproep de mail op te kwakken. Het werd allemaal krappe sokken maar uiteindelijk stonden wij zowaar met 16 spelers op het veld. Igor was zo welwillend om de eerste 15 minuten voor Nick te spelen, hier ga ik niks meer over uitleggen, maar Igor bedankt.

Met Gijs als trotse aanvoerder en ondersteund door de ervaren rotten, Taco, Boris, Nick, Jimmy & Michel kwamen onze jonge goden en nieuwe talenten tot een aardig goed rugby spel. Naar mate de wedstrijd zich ontwikkelde werd het spelpijl ook steeds beter en werd de inzet en behoorlijke fitheid beloond. Na afloop van de wedstrijd stond er een score van 34-10 voor AAC op mijn scorelijstje. Een score waar je na afloop in een genoeglijk sfeertje een biertje op 2011 kon nemen. Winnen heeft alles met inzet, discipline en plezier te maken en dit komt niet vanzelf, daar is mentaliteit voor nodig en dat is de basis van het succes van het 2e team. Daarna is het leuk feesten.

Heb ik vorige week even geen tijd om een mailtje de ether in te zenden komen er gelijk berichten van de training gaat niet door, het is nu even niet nodig en weet ik wat voor flauwekul allemaal. De enige die goed reageerde was Stijn Spijker en zoals ome Johan al verwoorde; trainen gaat altijd door.

Aankomende zondag is het 1 januari en dan wordt traditioneel de wedstrijd AAC-Oud v AAC-Jong gespeeld en over het algemeen zijn dat wel grappige wedstrijden. Voor de aankomende klassieker zie ik echter een heel leuke ontwikkeling aankomen.

In het VVV team zijn een behoorlijk aantal nieuwe leden aan komen wapperen en die hebben zich door serieus en consequent te trainen het afgelopen najaar behoorlijk ontwikkeld. Daar zitten spelers bij die aardig in het 2e kunnen blijven spelen, spelers die net een beetje meer mogelijkheden hebben en spelers die gewoon 1e team potenties hebben, en daar de trainingsactiviteiten van de “oudere” VVV’ers gillend achter blijft, kan het best eens een leuke pot worden op 1 januari. Ik ga er wel van uit dat de Oudjes met hun ervaring, doortrapte trucjes en grote bek de wedstrijd uiteindelijk wel naar zich toe trekken.

Om van de Nieuwjaars klassieker een succes te maken moet iedereen, dus jonge en ouwe VVV’ers gewoon morgen komen trainen, al is het alleen maar om elkaar d.m.v. intimidatie a la Mohamed Ali voor te bereiden op hetgeen wat komen gaat.

J.J.

Reacties zijn gesloten.

Contact

AAC Rugby
Sportpark De Eendracht
Bok de Korverweg 6a
1067 HR Amsterdam
020-6110719
info@aacrugby.com

Prog. deze week / This weeks prog.

Programma
Trainingen
Dinsdag
Training Jeugd | 18.00 uur
Training Colts | 19.30 uur
Training Dames | 19.30 uur
Training Heren | 20.00 uur Donderdag
Training Jeugd | 18.00 uur
Training Colts | 19.30 uur
Training Dames | 19.30 uur
Training Heren | 20.00 uur


Jeugd
25 November 2017
Benjamins/Mini's
RCF Haarlem | K.O. 10.00 uur
Cubs
AAC - RC West Friesland | K.O. 11.00 uur
Junioren
Vrij
Colts
Vrij


Senioren
26 November 2017
Dames
CL De Foeste Moiden1 - CL Domcity Mokum1 | K.O. 13.00 uur
URC1 - AAC1 | K.O. 13.00 uur

Heren
AAC2 | Vrij
RRC1 - AAC1 | K.O. 14.30 uur

TRY Rugby

Klik op deze afbeelding/click on this image.

Eten & Drinken

de Wijnschuur
Welkom bij de Wijnschuur
De Wijnschuur voert een breed en gevarieerd assortiment van ruim 900 verschillende soorten wijnen afkomstig uit diverse wijnlanden zoals: Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid Afrika, Chili, Argentinië, Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Portugal, Libanon en Duitsland. Onze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd en ingekocht bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is. Ongeveer een derde van onze wijnen komt van eigen import. Dit geeft ons de mogelijkheid om ook exclusieve wijnen te kunnen aanbieden. Wij leveren rechtstreeks aan consumenten, horeca en bedrijven door heel Nederland. Tevens organiseren wij ieder jaar op de tweede zaterdag in september een uitgebreide wijnproeverij. Veel Wijnplezier!
Amsteldijk Zuid 180 d 1188 VN Nes aan de Amstel tel. (+31) 0297 58 26 11 e-mail info@dewijnschuur.nl
De Wijnschuur is geopend:
Donderdag 15:00 - 19:00 Vrijdag 11:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 17:00
Website de Wijnschuur
Cafe Restaurant Kerkzicht
Gezellig terras
Wat kan het toch heerlijk zijn. Even de benen strekken op ons gezellig terras. Op de plek waar vroeger de voerlui hun paarden aanbonden en de tuinders na een zomerse dag hard ploeteren de keel kwamen spoelen is het nu aangenaam toeven in de comfortabele banken en terrasstoelen
Tot ziens in Café Restaurant Kerkzicht
Openingstijden: Dinsdag t/m zondag vanaf 15.30u
Website Kerkzicht
Cobra Cafe
Eten & drinken Welkom bij Cobra Café, een modern ingericht lunchcafé met een gevarieerde internationale ontbijt-, lunch- en borrelkaart. Alles is dagvers bereid, zoals onze beroemde huisgemaakte appeltaart!
Borrels & feesten Cobra heeft buitengewoon veel ervaring met het organiseren van feesten, partijen, trouwerijen . Onze locatie is een gewilde plek voor het geven van snelle borrels, hippe feesten en uitgebreide diners.
Website Cobra Cafe
Molly Malone's Amsterdam
AN IRISH PUB AS IT SHOULD BE!
Website Molly Malone's