skip to Main Content

Op de website van Tarantula (http://www.tsrctarantula.nl) staat een levendig gastenboek, waarop de studenten elkaar bezig houden met oeverloos geouwehoer. Dat herken ik; alles beter dan een diktaat open slaan. Maar dit is vele malen efficiënter; ik moest voor dat oeverloze geouwehoer vroeger eerst naar de kroeg (en dat was niet zo erg; maar de terugreis…).

Enfin, ene Skippy in dat gastenboek: “Fantastisch resultaat inderdaad! Voorpagina van de univers. We moeten ergens beginnen toch.”

De univers? Het UT Nieuws van Tiburg!

Succes voor Tilburgs studenten rugby

De Tilburgse Studenten Rugby Club Tarantula heeft afgelopen zondag de eerste de play-off wedstrijd gewonnen. Als de studenten de play-offs winnen, promoveren ze naar de derde klasse.

Het rugby team won van het Amsterdamse AAC3 met 19-12.

TSRC Tarantula eindigde afgelopen week als tweede in de competitie waardoor ze de play-off bereikte. Vorige jaar eindigde het team nog als vierde. Het is het tweede jaar dat TSRC Tarantula meedoet aan de competitie, dat na jarenlange afwezigheid is heropgericht door een groep enthousiastelingen.

Rugby is een groeiende sport in Nederland en vooral in studentensteden erg populair. Dit jaar is rugby vertegenwoordigd op het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap. Daarnaast wordt de sport tijdens de komende Olympische Spelen gespeeld.

Op 10 april speelt Tarantula de beslissende en laatste wedstrijd van de play-off tegen ‘The Wasps’ in Nijmegen.

Wil je een keertje meetrainen? TSRC Tarantula traint op woensdag en vrijdagavond om 20.00 uur op de rugbyvelden van Rugby Club Tilburg aan de Bredaseweg.

Ook op hun website een fijne serie foto’s.

Back To Top