skip to Main Content

Onze dames hebben zich weer geplaatst voor de play-offs. Een schitterende prestatie, gezien het feit dat AAC rugby, als hofleverancier van het Nederlandse Rugby Sevens team, een fikse aderlating heeft moeten laten aan het begin van dit seizoen. Het keurkorps van Sascha heeft dit echter goed opgepakt en met aanvulling van een aantal gloedjenieuwe leden hebben de dames een indrukwekkend seizoen achter de rug waarbij ze uiteindelijk op de tweede plaats zijn geëindigd in de reguliere kompetitie.

Die tweede plaats geeft recht op deelname aan de play-offs voor de strijd om het landskampioenschap. Die play-offs beginnen dit weekeinde met een thuiswedstrijd tegen de dames van Tilburg.

Het Tilburgse gespuis is in de reguliere kompetitie op de derde plaats geëindigd en onze dames zijn dan ook vast van plan om korte metten te maken met de Brabantsen. De eerste aanzet voor een vijfde opeenvolgende verschijning in de finale (en natuurlijk een vers landskampioenschap moet komende zondag worden gemaakt.

De dames kunnen daarbij alle support gebruiken en roepen daarom alle leden op om in dichte drommen de zijlijnen met gejuich en muzikale ondersteuning te komen bevolken.

Volgende week maken de dames het karwei dan af in Tilburg.

In de andere finale neemt RUS het op tegen The Bassets.

Zondag 4 maart:

HALVE FINALE LANDSKAMPIOENSCHAP DAMES:

AAC Rugby vs Tilburg

Aftrap: 13.00 uur.

Komt Allen!

Back To Top