skip to Main Content

Het lijkt een spannend en opwindend leven; verslaggever, maar toen het vanavond weer even begon te wolkbreuken, was ik blij dat het mijn beroep niet is (hoewel ik heb begrepen van de film Minoes dat je wel hele leuke huisdieren krijgt als verslaggever). Toegeven; ik krabbel nogal eens een stukje in elkaar, maar dat gebeurt altijd vanuit het komfort van mijn eigen internet verbinding.

Zo begreep ik zojuist van op facebook dat de Dames van AAC Rugby zojuist Sportploeg van het Jaar 2010 zijn geworden.

Terecht natuurlijk; voor de derde keer landskampioen en een hele bult internationals geleverd aan het Nederlands XV.

Al was de konkurentie niet gering. Zoals Tessa Walta stelde: “En als je denkt dat het niets voorstelt: de concurrentie bestond uit de Europees kampioen rolstoel-dansen en het Olympische dames bobslee team.” Ik bedoel maar…

Naast de titel kregen de dames een “mooi schildje, bloemen en VVV bonnen.”

Gefeliciteerd!

Back To Top