skip to Main Content

Van de bondswebsite:

Een mooie gelegenheid gelegenheid om tijdens een lekker diner tezamen met mede-rugbyliefhebbers een goed doel te ondersteunen!

De Stichting Nazorg Sport Gehandicapten (SNSG) houdt zich vanaf 1988 bezig met de ondersteuning van zwaar geblesseerde rugbyers in Nederland. Deze spelers hebben een zodanige blessure opgelopen dat hun verdere leven hieronder zal lijden. Deze ondersteuning is financieel, emotioneel en organisatorisch. Helaas kent de Stichting zes beschermelingen die op regelmatige basis de steun van onze stiching nodig hebben. De SNSG en haar beschermelingen zijn trots dat de rugbyers van Nederland jaarlijks op allerlei manieren geld weten in te zamelen. Een prachtig gegeven wat het sociale karakter van de sport onderschrijft!

Nu is het zo dat de financiële ondersteuning die de beschermelingen nodig hebben niet eenmalig is en dat de behoefte aan financiële blijft toenemen. Om een extra impuls te geven aan de kas organiseert de SNSG op 2 april 2011 een Charity Diner.

De genodigden voor dit diner bestaan uit ex-internationals, verenigingsbesturen, bondsleden en anderen die er voor willen zorgen dat ‘rugbykameraden’ gesteund kunnen blijven worden. Immers genieten veel van ons nog van onze zo geliefde sport, maar onze beschermelingen kunnen dat niet meer. Wij hopen dan ook dat u dit initiatief ondersteunt door uw deelname. Het is een mooie gelegenheid om tijdens een lekker diner tezamen met mede-rugbyliefhebbers een goed doel te ondersteunen!

Het ontvangst voor het diner zal om 17.00 uur zijn en zal duren tot 23.00 uur. In totaal zullen er 4 gangen worden geserveerd. Tussen de gangen door zal er een veiling worden gehouden van typische gedenkwaardige rugbyartikelen. Tijdens het diner is er prima gelegenheid om rustig bij te praten met ‘uw rugby collega’s’. De bijdrage die wij aan u vragen is € 100,- per persoon, of € 600,- per tafel van zes. Het diner wordt gehouden in het gebouw van het Teijlingen College KTS in Voorhout.

Vanuit mijn sociale rugbyhart verzoek ik een ieder hierover serieus na te denken en ‘onze maten’ op deze manier te helpen. Geef onze beschermelingen door deze financiële ondersteuning de gelegenheid om positief terug te kijken op de ook door hen zo geliefde sport!

Indien u wilt deelnemen aan het Charity Diner, stuur dan even een e-mail vóór 23 maart 2011 naar ondergetekende: willem.de.jong@zaloy.nl . Bellen kan ook naar: 06-46425500. Willem de Jong Secretaris

www.snsg.nl

Back To Top