skip to Main Content

Hoofdredacteur Sad Mike
Trippers,

Betalingen

In het kader van de zijde positief benaderen, wisselt de redactie het eens om. In plaats van negatief doen en de wanbetalers noemen worden nu de topbetalers in het zonnetje gezet. En dat zijn de personen die reeds de gehele trip som hebben voldaan. Zij zijn een voorbeeld voor ons allen!

Mike van Eijden. Ziet er uit als een skinhead on acid from hell maar is van binnen eigenlijk een hippie. Tevens masochist aangezien ie al 9 jaar in de tripcommissie zit.

Pim Harms. Wordt met een derogatie ook wel eens aangeduid als de poppendokter. Ten onrechte. Het verhaal gaat dat hij naar een lijk toe moest om te onderzoeken en dat het lijk bij zijn aankomst opsprong en zei dat ie niets mankeerde en vervolgens weg rende. Daar kan Jezus Nazareus een puntje aan zuigen.

Nick Den Uijl. Speler van ’t jaar. Metallurg maar was liever schrijver geworden. Komt, sinds ie een rijbewijs heeft, minder op de club en was derhalve in staat snel te betalen.

Robbie Ruiterman. Gaat het gerucht over dat ie geld heeft verdiend door pvc-buizen als peniskokers te verkopen aan Papoea Nieuw Guinea.

De stand van zaken met betrekking tot de bakfiets.

Paddy laat zijn wel of niet meegaan op trip afhangen van het wel of niet terug vinden van de bakfiets. Zo gehecht is hij aan dit stuk AAC geschiedenis.

De nieuwste theorie over de wederwaardigheden van onze bakfiets is dat ie door een zekere Jacques (spreek uit Sjaak) de Jong is ontvoerd. En wel richting Sassenheim alwaar de Rugbyclub de Bassets bivakkeren. Is het soms een wraakactie uit frustratie voortkomende uit de afgelopen promotie/degradatie serie? Moesten er bloembollen worden vervoerd? We weten het niet, maar we gaan er achteraan!

Fietsen

Op een nog nader te specificeren datum zal er een fietsencontrole plaatsvinden door de mechanieker van dienst, Igor D. De Haan. Dit om te voorkomen dat mensen met een wrak van de weg voor levensgevaarlijke toestanden en strapatsen zorgen in Engeland.

Nieuwe leden

Ook willen wij van de tripcommissie Gijs feliciteren met zijn nieuwste spruit Gijs Jr. Ongetwijfeld een toekomstig tripganger.

Houdoe

De tripcie.

Info about the trip.

You can still give yourself up for the trip to Newcastle Thursday 14 april – Monday 18 april, but you’re gonna have to be quick. Make a deposit of 100 euros, of the total of 300 euros, on account number 7227207 on the name of Tripcommissie in Amsterdam. You can also pay cash to Mike v Eijden.

We’re going by bicycle. To the boat and beyond that is. Therefore we’ll have a date on which our mechanic Igor will check whether your vehicle is not a death trap. The date will be published later.

Houdoe

the trip committee.

Back To Top