skip to Main Content

Hoofdredacteur Sad Mike

Trippers,

Uw hoofdredacteur kreeg veel positieve reacties op de nieuwe positieve benadering zoals aan de dag gelegd in de vorige tripbode. Daarom gaan we positief door met positief doen. Er heeft weer iemand zich bij het illustere rijtje namen gevoegd van Eijde, Harms, Den Uijl en Ruiterman die allen al de gehele trip hebben betaald. En deze geweldenaar is Stefan Wuurman. Boze tongen beweren dat ie dat heeft kunnen doen door het bronzen beeld van Rembrandt op het Rembrandtsplein te verpatsen aan de oud ijzerboer en te vervangen met een exemplaar van piepschuim met een bronzen coating, en dat ie het zelfde aan het doen is met Thorbecke, maar daar is niets van waar, aldus zijn advocaat mr. Moszkowicz . En dus hulde voor Stefan.

Om uiteenlopende redenen is de definitieve inschrijvingsdatum verschoven naar 27 februari. En deze is definitief! Is uw minimale eerste aanbetaling van 100 euro dan nog niet binnen op de triprekening (7227207 t.n.v. Tripcommissie te Amsterdam) of cash aanbetaald bij Sad Mike dan gaat de trip aan u voorbij. Dit is geen dreigement maar een positieve aansporing.

De mensen die al wel hun eerste honderd hebben betaald worden vriendelijk, positief en lieflijk verzocht om hun 2e aanbetaling van 100 euri op die datum te voldoen. Nog beter is natuurlijk om meteen in de galerij der groten te komen en het hele bedrag over te maken.

De bakfiets

Helaas is er nog geen nieuw nieuws sinds de laatste tripbode maar om het positief te houden hebben wij een berichtje van onze detective; “Ik heb sterke vermoedens, ik spreek deze nog niet definitief uit, waar ons aller- bakfiets mogelijk kan zijn. Het goede bericht is dat deze nog bestaat en niet de open haard in is gegaan, het mindere bericht is dat wij dit nog niet zeker weten en hierdoor de trip voor een aantal mensen op losse schroeven staat.”

De identiteit van deze topspeurder wordt in het belang van het onderzoek –uiteraard- niet onthuld.

Roomies.

Er zijn al veel zenuwachtige tripgangers langs geweest over met wie ze op de hotelkamer of kajuit komen te liggen. De hotelkamers bestaan uit kamers met twee bedden. De kajuiten, uitermate luxueus, bestaan uit 4 kooien. U kunt natuurlijk altijd het gezelschap van uw gading opgeven bij de tripcie. Er is geen garantie dat u dan ook met de gekozen personen op een kamer komt te liggen.

Houdoe

De tripcie.

p.s. als u deze al eerder had ontvangen: die pokke server bij upc heeft kuren.

Back To Top