skip to Main Content

Hoofdredacteur Sad Mike

Dag lieve mensen,

We mogen weer een nieuw lid verwelkomen in de galerij der groten! Deze keer is het Yonathan Bensoussan. Hij woont in de Hilversumse Meent maar dat is natuurlijk gewoon Bussum. Hij reed vroeger in een Primus maar dat was vanwege de aftrek. Dan houdt je wel wat geld over om een trip mee te betalen natuurlijk.

Ik wil u er nog even aan herinneren dat de uiterste inschrijfdatum 27 februari is. Dat is komende zondag.

Over de bakfiets gonst het van de geruchten. In de kwaliteitscourant Metro van een aantal dagen terug stond een heel verhaal over het feit dat bakfietsen veel worden ontvreemd in Amsterdam. Dat is dus ook met onze bakfiets gebeurd. Het zou dus kunnen gaan om de georganiseerde-bakfietsen-steel-maffia die erachter zit. We houden u op de hoogte.

De dag komt steeds dichterbij mensen en het wordt dus ook wel eens tijd om de plaats en tijd van verzamelen te bepalen. Het is, geloof ik, van oudsher een traditie om te verzamelen in café ‘De Ster’. Aangezien we niet vliegen is dat wel een mooi verzamelpunt. Om lekker in de tijd te zitten lijkt 11.00 des ochtends mij een prima tijd. Een beetje bijkomen en voorbereiden met een kopje koffie, u kent het wel.

Houdoe

De tripcie.

Back To Top