skip to Main Content

George de Vries
Oud-international George de Vries heeft zich gedurende vele jaren zeer actief ingezet voor de promotie van de rugbysport in Nederland in het algemeen en in het bijzonder voor de continuïteit en het welslagen van de Amsterdam Sevens.

De Vries heeft gedurende vele jaren tot en met 2016 leiding gegeven aan de organisatie van de Amsterdam Sevens, vroeger Heineken Sevens. Onder zijn voorzitterschap is dit jaarlijkse evenement niet alleen bevestigd in zijn hoedanigheid van grootste rugby-evenement van Nederland, maar ook als het enige rugby-evenement in ons land dat een echte internationale status heeft en dat tot in verre buitenlanden aantrekkingskracht uitoefent op rugbyspelers en –publiek.

Met zijn stimulerende kracht en leiderskwaliteiten heeft De Vries een grote organisatie van vrijwilligers opgezet, aangestuurd en in stand gehouden. Hij heeft daarmee dit toernooi niet alleen tot een sportief en commercieel succes gemaakt, maar ook gezorgd voor duurzaamheid van het concept. De Amsterdam Sevens is een bindende factor voor alle rugbyers in Nederland en ondersteunt hiermee de verdere ontwikkeling van rugby in Nederland.

Vanwege zijn inspanningen voor de Amsterdam Sevens en daarmee voor de rugbysport in Nederland in het algemeen benoemde het bestuur van Rugby Nederland George de Vries tot Lid van Verdienste.

Back To Top