skip to Main Content

AAC was een van de eerste rugbyclubs in Nederland die een dames team opzette. Vanaf de start van de allereerste competitie is AAC dames erbij.
Het huidige AAC dames bestaat uit een eerste team dat ereklasse speelt en, sinds 2014, een tweede team dat samen met RFC Haarlem een clusterteam vormt en uitkomt in de tweede klasse.
Naast de reguliere 15s competitie doen we ook mee aan de 7s competitie en beach rugby.

Rugby is een sport voor iedereen, dik, dun, sterk, snel, sterk voor iedereen is een positie te vinden. Rugby ervaring of kennis van de sport is niet noodzakelijk.
Lijkt het je leuk om te komen rugbyen?
Mail dan naar aacdames@gmail.com

Introductietrainingen
Op 15 september starten we met een introductiecursus rugby. Ben je geïnteresseerd in rugby maar heb je geen idee hoe de sport in zijn werk gaat?
AAC organiseert speciaal voor dames een introductiecursus waarin je in 5 weken en 10 trainingen de basistechnieken en -spelregels van de sport geleerd krijgt.
Tijdens de introductiecursus train je een groot deel apart van de ervaren spelers, zodat er genoeg tijd en aandacht is om je de basistechnieken goed uit te leggen.

 
De trainingstijden van de cursus zijn wel hetzelfde zodat na afloop gezellig een drankje gedronken kan worden in het clubhuis en nog even nagepraat kan worden.

· De trainingen starten elke dinsdag en donderdag om 19:30 uur
· Voor de training heb je gewone sportkleding nodig, dus een (korte) sportbroek en t-shirt en sportschoenen. Noppen zijn handig, maar voor de introductietrainingen niet noodzakelijk
· Ervaring is niet nodig!

 
De kosten voor de cursus zijn € 10, maar de eerste training kan je gewoon gratis mee doen. Later instromen is altijd mogelijk.
Meld je aan, stuur een mail naar aacdames@gmail.com en geef je naam, mailadres en telefoonnummer door, dan houden we je op de hoogte!

11242997_1626348627644712_4233068645835138912_o

Back To Top