skip to Main Content

English

Indeling teams

Informatie geboorte range sportstatus
Guppen (< 6 jaar)
Turven (< 8 jaar)
Benjamins (< 10 jaar)
Mini’s (< 12 jaar).
Cubs (< 14 jaar).
Junioren (< 16 jaar).
Colts(< 19 jaar).
SE 19 – >19

Trainingen

Tijden:
De jeugdteams trainen elke dinsdag en donderdagavond van 18:00 – 19:30 uur. De guppen en Turven trainen alleen op donderdag.
Colts trainen van 19.30 – 21.00 uur elke dinsdag en donderdagavond.
Na de training douchen/omkleden, Wij zijn dan om ongeveer 20:00 – 20:15 uur klaar. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen.

Outfit:
Een korte sportbroek of lange trainingsbroek, een stevig shirt met lange mouwen of een rugby shirt (indien koud nog iets er onder) plus voetbalkicksen (geen metalen noppen bij de TBM’s!) zijn qua kleding geschikt.
Een mondbit (ook wel “bitje” genoemd) is verplicht voor zowel de training als wedstrijden. Je kunt ze bij ons in het clubhuis kopen voor € 5,-.  Het bitje moet eenmalig geschikt gemaakt worden voor het eigen gebit, dus graag een paar minuten hiervoor uittrekken.

 

Wedstrijden

Zodra er voldoende rugby vaardigheden zijn opgebouwd en het verantwoord is kan er meegedaan worden aan de wedstrijden. De wedstrijden worden tijdens het seizoen op een zaterdagochtend gespeeld (meestal beginnen wij om 10:30 uur) en binnen de regio’s Noord Holland, Flevoland (Almere) en Utrecht. Er zijn geen wedstrijden tijdens de schoolvakanties.

Wij dragen de rugby uitgangspunten van sportiviteit, wederzijds respect onderling en voor de tegenpartij alsmede respect voor de scheidsrechter uit. Dit voor zowel spelers als ouders naast de lijn.

 

Kosten

Lidmaatschap:
Iedereen mag een paar keer gratis meetrainen om te zien of rugby iets voor hem/haar is.
Het lidmaatschap van de club is afhankelijk van de leeftijdsgroep (incl. lidmaatschap van Rugby Bond – Rugby Nederland).  Na aanmelding wordt dit bedrag in twee termijnen afgeschreven van uw rekening. Bij aanmelding na de kerstvakantie betaalt u de helft van het lidmaatschap voor het resterende seizoen.
Contributie kosten zullen voor inschrijving gecommuniceerd worden

Eten training:
Na de training op donderdag is er een mogelijkheid om een maaltijd te eten. Kosten van de maaltijd en de betaling daarvan zullen aan het begin van het seizoen gecommuniceerd worden.

Wedstrijdtenue:
Het club wedstrijdtenue te koop op de club.
Graag betaling middels PIN.

 

Meer info

Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij JeugdSecretaris .

 

Back To Top