skip to Main Content

Avé Gladiatoren,
Afgelopen zondag met een mooi kompleet team en een klein kuddetje supporters af gereisd naar het zonnige Tilburg om aldaar aan te treden voor de 1e play of wedstrijd tegen Tarantula-2. Wij VVV gladiatoren waren met 20 man sterk goed gemotiveerd aan de warming up begonnen, 1 van de beste warming ups van dit seizoen, om daarna uit zoeken hoe goed die studenten uit het Brabantse waren. Het antwoord kwam verrekte snel, voor wij er erg in hadden stonden wij tegen een 19-0 achterstand aan te hikken. Echter, wij lieten ons niet helemaal naar de slachtbank brengen en kwamen net voor de rust terug tot 19-7. Na de nodige tactische en leeftijd gebonden wissels pakten wij de draad weer aardig op kwamen verder terug tot 19-12. Daar bleef het dan ook bij en ondanks dat Tarantula volgens de reglementen terecht 2 spelers van hun 1e hadden opgesteld (die jongens spelen dan regelmatig in de 3e klasse ergens in Zuid) had dan ook het meeste recht op deze overwinning. (Dit heeft Peter allemaal voor ons uit gezocht) Ze waren (natuurlijk) een stuk jonger, konden veel harder lopen, hadden een heel goede 2e rijer en tackelden allejesus goed hard en laag. En dat zijn wij niet gewend in onze 4e klasse Noord West. Hier gaan wij niet over treuren, want ik weet bijna zeker dat hun de week vooraf gaande aan deze wedstrijd 2x getraind hebben en bij ons kwamen er de donderdag voor de wedstrijd een stuk of 8 spelers even gezellig een biertje drinken.
Maar de kansen zijn nog niet verkeken volgens onze wedstrijd goeroe Peter. Want, als de Wasps een kleine overwinning halen bij Tarantula en 4 winstpunten in hun zak steken en wij VVV’ers met minimaal 4 tries van de Wasps winnen en wij 5 punten in onze zak steken, dan gaan wij gewoon promoveren! Zo klaar als een klontje. Dus wat is het moraal van dit verhaal, kom morgen massaal naar de club om gezellig een biertje te drinken en de tactiek van aankomende zondag bespreken. Dan staan alle neuzen dezelfde kant op en kan er helemaal niets meer mis gaan.
Onderstaand staat een oproep van Frank die mij uit het hart is gegrepen, dus mannen kom zaterdag massaal naar de finale wedstrijd van ons vrouwen team om deze kampioenen luidruchtig aan te moedigen en naar weer een kampioenschap te stuwen.

J.J.

Back To Top