skip to Main Content

Tigers Camp Poster

Ook dit jaar zal er in de herfstvakantie weer een rugby clinic plaatsvinden bij AAC Rugby in Amsterdam. AAC Rugby verzorgt tijdens deze clinic de logistieke organisatie van het evenement met als enig doel de rugby jeugd in Nederland de kans te geven om hun rugbyvaardigheden verder te ontwikkelen. De rest van de organisatie is de verantwoordelijkheid van Leicester Tigers.
De clinic is tijdens de herfstvakantie voor de regio’s midden en noord van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 oktober en wordt gegeven door de ervaren coaches van de Leicester Tigers.
Uiteraard zijn spelers uit Zuid ook van harte welkom. Een brief voor school met het verzoek voor verlof is op verzoek verkrijgbaar.

Leicester Tigers werkt nog aan het exacte programma maar ze proberen op de woensdag- of donderdagavond ook een trainersworkshop te organiseren en willen bij voldoende deelnemers vrijdags afsluiten met wedstrijden.

____________________

3 Daagse Rugby Clinic in Amsterdam – 21 tot en met 23 Oktober
De Leicester Tigers coaches komen dit jaar wederom naar Nederland voor een 3 daagse rugby clinic voor de rugby jeugd van 7 tot 18 jaar!
Inschrijven kan via de website van Leicester Tigers: Click Here for the Leicester Tigers website

Wil je meer informatie? Dat kan via onderstaande contacten:
m.roper1@kpnplanent.nl / 06-1355 5767 (Matt Roper/English)
jeugdsecretaris@aacrugby.com (Irma Lelieveld/Dutch)

Back To Top