skip to Main Content

Doordat Waterland 2 onvoorstelbaar verzaakte, danwel doordat Ascrum 2 op vuige wijze de overwinning wist te kapen (kies de door u gewenste optie maar uit), zijn de studenten nu kampioen geworden in de Vierde Klasse Noordwest. Dat is bijzonder jammer voor ons, maar gezien het feit dat de studenten ons twee keer hebben verslagen met goed rugby, is het wel een mooie kampioen (ze zijn er geloof ik ook wel blij mee).

Ascrum; gefeliciteerd!

Onze tweede plaats leidt er wel toe dat we nu nakompetitie moeten gaan spelen. Voor dit toetje zijn wij ingedeeld in poule 3, tesamen met Tarantula Tiburg en de Wasps uit Nijmegen. Komende zondag spelen we om 14.30 uur de eerste wedstrijd in Tilburg en het weekeinde daarna (u weet wel de dag nadat onze dames kampioen zijn geworden) spelen we de tweede wedstrijd thuis tegen de Wasps.

Het gaat om een halve kompetitie om 1 plaats in de Derde Klasse, dus als alles een beetje Ok verloopt zijn we dan gepromoveerd en mogen de andere twee teams nog uitmaken wie er tweede wordt.

Voordeel van zo’n nakompetitie is natuurlijk wel dat je weer eens wat ziet van dit landje. Dat missen die mannen van Ascrum maar mooi weer.

Back To Top