skip to Main Content

Verslag van Rugbyclub Sparta:

Pijnlijk maar leerzaam verlies.
Iedereen die zondag op het nog steeds super mooie complex van Sparta RC aanwezig was heeft kunnen zien dat Sparta met 7-25 verloor van hekkensluiter AAC. Van AAC werd eerder dit seizoen met 1 punt verschil gewonnen en aangezien zij laatste stonden was iedereen overtuigd dat het een spannende pot zou worden.

De wedstrijd verliep heen en weer waarbij AAC wat meer de bal schopte en Sparta met hardwerken en fysiek rugby de linies van AAC probeerde te breken. Met het uitvallen van Rudi kwam Robert weer eens tussen de lijnen ging Sparta hard aan de slag om de achterstand van 7 – 0 om te zetten in een voorsprong. 7-7(Kato) en Sparta had de wedstrijd in controle. Een afgekeurde try van Duncan en een bijna try van Toro gaven Sparta goede moed. De laatste 10 minuten van de eerste helft vergat Sparta te rugbyen en binnen enkele minuten liep AAC uit met 2 tries die wellicht toe te wijzen waren aan een stukje ervaring.
De tweede helft was een ander verhaal Sparta liep tegen 2 gele kaarten aan en kon geen echte vuist maken. Ook AAC kon het overtal pas in de laatste minuten van de 2de helft benutten en scoorde nog een try. Een domper voor Sparta en een feestje voor AAC die met bevlogen rugby en goede basics skills vandaag de winnaar was.

Sparta2

Laatste minuut
Laatste minuut
De bonuspunt is in de maak
De bonuspunt is in de maak
And the Winner is !!!!
And the Winner is !!!!
Back To Top