skip to Main Content

Persevenement Amsterdam Sevens

Sterkste Dames Sevens Rugby Toernooi ter Wereld tijdens Amsterdam Sevens 2012

Het is bijna zover. Op 19 en 20 mei a.s. zal voor de 41ste keer de Amsterdam Sevens plaatsvinden met meer dan 110 teams met meer dan 30 nationaliteiten. Meer dan 7000 fans zullen dan genieten van deze nieuwe Olympische Sport.

Dit jaar zal tijdens de Amsterdam Sevens de voorloper van de eerste World Series Sevens voor Dames in Nederland worden gehouden en de gehele wereldtop is aanwezig. Zuid-Afrika, Australië, Canada, USA, Engeland, Frankrijk en natuurlijk, recent professioneel geworden gastland Nederland. Nederland is samen met Canada grote kanshebber voor de titel.

Graag nodigen de organisatie van de Amsterdam Sevens en de Nederlandse Rugby Bond u uit om tijdens dit prestigieuze toernooi aanwezig te zijn. Er zal op zaterdag en zondag een persruimte beschikbaar zijn op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam.

Tevens nodigen wij u uit om op de finaledag, zondag 20 mei 2012, aanwezig te zijn tijdens het Persevenement. Van 11.30 uur tot 12.30 uur zal u worden geïnformeerd over de geweldige professionaliseringsslag die het Nederlands Rugby doormaakt op dit moment.

U zult een update krijgen over het Nederlands Dames Sevens Team en haar Road to Rio 2016, het Internationale Amsterdam Sevens Toernooi en de voorloper van de eerste World Series Sevens in Amsterdam.

Tevens zal vooruitgekeken worden naar het Europees Kampioenschap Dames dat op 16 en 17 juni door de Nederlandse Rugby Bond wordt georganiseerd op Ameland.

Naast het Nederlands Dames Sevens Team die deelneemt aan het landentoernooi zal het Nederlands Dames Sevens Development Team en het Heren Sevens Team deelnemen aan de Amsterdam Sevens. Voor het Herenteam is dit een oefentoernooi ter voorbereiding van de Grand Prix Series die in juni en juli worden gehouden.

Na het persevent nodigen wij u uit om in de Nederlandse Rugby Bond – VIP tent onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de finales van deze nieuwe Olympische sport. Tevens zal er gelegenheid zijn om kennis te maken met spelers, speelsters en coaches van de Nederlandse teams.

Wilt u als journalist, persfotograaf, televisiemaker en/of anderzijds gebruik maken van deze uitnodiging meldt u dan vóór 15 mei aan via joycekraaijeveld@rugby.nl.

Graag uw naam, functie en correspondentieadres vermelden.

Na aanmelding zal de perskaart aan u worden toegezonden.

Met vriendelijke groet,

George de Vries, Voorzitter Amsterdam Sevens

Willem de Jong, Voorzitter Nederlandse Rugby Bond

Persevenement
Sterkste Dames Sevens Rugby Toernooi ter Wereld tijdens Amsterdam Sevens
Datum: 20 mei 2012
Tijd: 11.30-12.30 uur
Plaats: Nationaal Rugby Centrum Amsterdam
Sportpark “De Eendracht”
Bok de Korverweg 6
1067 HR Amsterdam
Ruimte: President’s Club Nederlandse Rugby Bond
Perskaart: Perskaart geeft u op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei toegang tot het Amsterdam Sevens Toernooi en geeft u tevens op zondag de 20ste toegang tot de President’s Club waar het Persevent wordt gehouden.
Voor vragen en/of informatie:
Over Amsterdam Sevens Toernooi Barry Vliek
Marketing, PR & Communicatie Coördinator
marketing@amsterdamsevens.com
06 52 30 02 85
Over het Landentoernooi en de Nederlandse Selecties Nederlandse Rugby Bond
Joyce Kraaijeveld
Communicatie & Sponsoring joycekraaijeveld@rugby.nl
020 48 08 100 / 06 24 32 00 21

Back To Top