skip to Main Content

AAC Turven uit bij ‘t Gooi: Zaterdag 26 mei

 

AAC Benjamins uit bij ‘t Gooi: Zaterdag 26 mei

 

Mooi weer, een heldere hemel, echt zomers en ook een paar top teams om tegen te gaan spelen. Wij zullen het vast erg warm gaan krijgen vandaag dacht iedereen. En ze hadden gelijk, het werd heel erg warm… qua weer en sportieve prestaties.

 

Utrecht 4 – 6 AAC
Den Haag 7 – 1 AAC
‘t Gooi 9 – 6 AAC

 

Echte luxe, wij hadden een volwaardige team en 3 wisselspelers, incl. Luuc die zijn eerste wedstrijdzaterdag meespeelde.

 

Onze eerste wedstrijd ging goed. Lekker er in komen en tegelijk mooi rugby laten zien. Wel moeten wij het tackelen goed in de gaten houden want Utrecht wist door te breken op plekken/momenten waar wij ze tegen hadden moeten kunnen houden. Maar een mooie potje rugby die op een heel leuke sportieve manier ging, en met een heleboel echt schitterende tries van beiden ploegen.

 

Wij wisten dat onze 2e wedstrijd pittig, erg pittig zou worden. Den Haag is een top team. Desondanks de score gaven wij ons nooit gewonnen en bleven wij sportief doorvechten. Onze spel fleurden als team op na Julians mooie try toen het iets van 5 – 1 was, maar wij konden geen weerwoord bieden. Alle lof aan Den Haag, en ook alle lof aan jullie Benjamins voor hoe jullie deze voor ons zware wedstrijd aan gingen.

 

Onze derde en laatste wedstrijd was ook een pittige, maar wij lieten echt zien wat wij kunnen tegen een heel sterke team. Achteraf bleek dat ‘t Gooi 2 Mini’s hadden meespelen omdat zij anders geen volwaardige team hadden (ik dacht al wat zijn een paar groot en super snel), maar nadat wij ongeveer halverwege de wedstrijd het lieten corrigeren en 8 tegen 8 gingen spelen met ook een AAC’er bij ‘t Gooi in het team ging het veel gelijkwaardige op. ‘t Gooi had een zeer geroutineerd achterlijn en ze braken telkens door, als wij onze tackles beter zouden inzetten hadden wij vast veel meer tries tegen kunnen houden. En als het spel van begin af aan zonder de 2 Mini’s was gespeeld, wat was dan de score geworden? Wie weet, maar iedereen heeft in ieder geval super genoten en wij konden het poortje aan het einde van het spel met opgeheven hoofden doorlopen.

 

Tries waren er voor Wessel, Fatih, Huseyin, Julian, Timo en Oscar. En ook hier geldt dat de tries van iedereen waren, want wij speelden goed als team.

Timo: Van harte gefeliciteerd met jouw eerste wedstrijd try… hij was echt mooi!

 

Wessel, Gosse, Julian, Timo, Fatih, Oscar, Huseyin, Janes, Tijmen, Wolf, Maxime en Luuc jullie hebben het super gedaan, echt top!

 

AAC/RCH Mini’s uit bij ‘t Gooi: Zaterdag 26 mei

 

Ik heb eventjes kunnen kijken bij de Mini’s, ze speelden ivm het niet op komen dagen van één team een verlengde wedstrijd tegen ‘t Gooi. En wat een mooie, vloeiende wedstrijd het was.

 

 

Het werd uiteindelijk ‘t Gooi 6 – 5 AAC/RCH.

 

Geweldig hoe onze AAC/RCH Mini’s van een 4 – 0 achterstand bij halftime door ongelooflijk hard terug te vechten uiteindelijk 6 – 5 van wisten te maken. Echt klasse mannen!

 

Back To Top