skip to Main Content

Tripbode 8e jaargang no14

Hoofdredacteur Sad Mike

Dag lieve mensen,

Na ampel beraad heeft de tripcommissie besloten om met de draagvleugel boot naar IJmuiden af te reizen. Waarom? Omdat het kan natuurlijk (de boot zit bij de prijs inbegrepen.) Wat niet kan is reserveren. Er kunnen 20 fietsen mee aan boord dus het ligt in de lijn der verwachting dat we in 3 à 4 batches gaan. Café de Ster ligt lekker dichtbij het centraal station vanwaar die vleugelboot vertrekt. Als de verschillende groepen weer van de draagvleugelboot in IJmuiden afkomen, verzamelen we weer in een Café in IJmuiden. Als iedereen dan daar is vertrekken we naar de Felison terminal, Sluisplein 33, om daar om half vijf in te checken.

Nu is uw hoofdredacteur nog nooit in IJmuiden geweest, nou ja een keer om naar de boot te gaan, maar daar leer je dat dorp niet van kennen. Mijn lezersvraag van deze week is wie weet er een leuk kroegje of café of etablissement in IJmuiden om te verzamelen?

Nu had het 3e een wedstrijdje in Tilbostan afgelopen zondag. En diezelfde dag was er in Londen op Twickenham een potje waar iedere rugbyliefhebber wel bij had willen wezen. Gelukkig is daar Jij-buis.

Kwijl, kwijl, kwijl. Ze zijn net iets beter dan wij zijn.

En omdat uw hoofdredacteur te veel mensen op de club is tegengekomen die nog nooit van Nick Cave hebben gehoord wat cultuur in de Tripbode. Het lijflied van uw hoofdredacteur.

Voor de duidelijkheid Nick Cave is de zanger.

Lator

De tripcie

Back To Top