skip to Main Content

English below

De Tripbode

9e jaargang no1

Hoofdredacteur dhr.Van Eijden

Tripgangers!

Een nieuwe trip een nieuwe tripbode. De trip 2012 gaat naar *tromgeroffel*

Istanbul (Constantinopol)

“Zo dat is een eind weg” denkt u. Wat moet dat kosten?

400 eypo.

“Nou nou, dat is een hoop poet.” Dat is relatief. 400 euro vandaag is ongeveer wat 100 oud hollandsche florijnen waard waren in 1995. En volgend jaar November betaalt u 400 euro voor een halfje wit bij de bakker. 25 % van de tripprijs bestaat uit zgn. luchthavenbelastingen. Schiphol werkt met meerdere balansen in tegenstelling tot normale vliegvelden. Schiphol maakt bv vette winsten met de winkels op de luchthaven en die komen niet op de balans van ‘het vliegen’. Als die laatste balans verlies opleverde knalde die Gerlag Cerfontaine de tax weer omhoog. Vandaar dat Schiphol zo’n duur klote vliegveld is.

“Wanneer is het dan?”

Vrijdag 13 april t/m Maandag 16 april

“Een week na Pasen. Dat is mooi want dan moet ik naar de kerk en dan had ik niet gekund.” Er is ook geen competitie dat weekend dus die uitvlucht is ook afgedekt.

“Wanneer moet ik de eerste aanbetaling doen?”

Zo snel mogelijk. We gaan niet met de bus, we gaan vliegen. Zonder fiets. Het werkt zo dat de eerste stoelen van zo’n vliegtuig het goedkoopste zijn. Naarmate er meer stoelen verkocht worden, worden de overgebleven stoelen schaarser en gaan de prijzen daarvan omhoog. En als je als groep dan nog te lang wacht met boeken loop je ook nog het risico dat je niet eens meer voldoende plek hebt in het vliegtuig. Het is niet mogelijk om 30 plaatsen vast te leggen en later de namen op te geven. Bij het boeken moeten de namen gegeven worden. Vandaar ook de haast. De tripcommissie is van zins om al te boeken op 5 december of eerder als we al een groep van 30 man hebben. De eerste 30 man zijn dus zeker van de prijs van 400. Als je je later aanmeldt is die prijs niet meer gegarandeerd.

“Wat moet de eerste aanbetaling zijn?”

100 euro. Te storten op ING nummer 7227207 tnv Tripcommissie te Amsterdam.

Er komt een intekenlijst te hangen in het clubhuis met de tripgangers. Naast de deur.

TRIPGAZETTE

Year nine volume no1

Editor dhr.Van Eijden

Trippers.

The trip of 2012 goes to Istanbul.

It takes place from Friday the thirteenth of April until Monday evening the 16th of April. Superstition is for mietjes.

Costs are 400 Euro.

If you want to come along make a first deposit of 100 euro on ING account 7227207 at the name of Tripcommissie in Amsterdam.

Because plane tickets get more expensive we’re asking you to make a decision quickly, preferably before the 5th of December this year.

There will be a subscription list in the clubhouse soon.

Houdoe

De tripcie

Back To Top