skip to Main Content

Turven/Benjamin wedstrijddag bij AAC: zaterdag 29 okt.

Twee zaterdagen geen TBM wedstrijden wegens school vakantie, dan geen Turven/Benjamin wedstrijden op de derde zaterdag wegens een RTC-dag voor de Mini’s. En dit terwijl onze jongens alleen willen spelen en nogmaals spelen. Wat doe je dan? Even afstemmen met clusterpartner Hilversum en vervolgens een informele wedstrijddag inlassen.

Amstelveen en Haarlem wouden meedoen, CAS is er later bij gekomen.

Gezien het feit dat ik de Turven/Benjamin dag aan het regelen was heb ik de wedstrijden niet kunnen volgen of de scores bijhouden – dus deze keer helaas geen inhoudelijke Benjamin verslag.

De dag was als volgt ingedeeld:

Turven: AAC/RCH, Haarlem, Amstelveen en Castricum.

Benjamins: AAC/RCH Aardvarkens, AAC/RCH Haaien, Haarlem, Amstelveen, Castricum en een gelegenheidscluster team A’veen/CAS.

Gelukkig hebben wij Willem, vader van Turf Ilja, die een geweldige Turven wedstrijd verslag heeft opgesteld. Zie aub. hieronder voor alle Turven details.

Het werd dus gezellig druk bij AAC, en ondanks wat dreigende wolken bleef het droog. Er werd lekker, maar ook hard gerugby’ed.

Onze keiharde bikkel Benjamin Wessel

Omdat er uiteindelijk 6 Benjamin teams aanwezig waren ipv de oorspronkelijk geplande 3 werden er veel wedstrijden gespeeld, ook veelal zonder pauze. Ik heb vervolgens besloten om een punt er achter te zetten na de 4e wedstrijd ronde. Leer moment qua planning van zo een dag voor de toekomst

Ondanks de strakke schema en kei hard moeten rugbyen heeft iedereen genoten en was de dag zeer geslaagd.

Een grote “thank you” aan alle ouders die hebben meegeholpen in de keuken, bar, met de velden, kleedkamers en het begeleiden van de teams!

Groetjes,

Greg.

Turven

Hela hola, zomaar een extra rugby dag georganiseerd door Greg. Hilversum en Amsterdam zijn opgedeeld in Haaien en Aardvarkens, een klein zonnetje in de lucht, het spel kan beginnen!

Maar …………… helaas er zijn maar 4 AAC turven. Wat een pech; alles op en top georganiseerd en dan géén spelers.

Gelukkig weet Jan (van rugbyclub Castricum) snel een nieuw rooster te maken en mogen de 4 AACers meedoen met Hilversum.

Wedstrijd één is tegen Haarlem. We weten helaas niet te tackelen en gaan met 1-6 onderuit. Maar niemand treurt eronder en we genieten ervan.

Wedstrijd twee is tegen Castricum. Hier zijn wij de meerdere en winnen met 6-3.

De laatste wedstrijd is tegen Amstelveen, ze zijn beter maar elke wedstrijd tegen Amstelveen is een genot om te zien. Onze spelers gaan meer overspelen en het spel is gelijkwaardig. Heerlijk om te zien, Amstelveen scoort meer, de eindstand 3-10. Maar er werd goed gespeeld maar de try-lijn was nét te ver.

Greg dank voor het organiseren van deze extra rugby-dag; de aanwezigen hebben genoten.

Met vriendelijke groet,

Willem van Linge.

Back To Top