skip to Main Content

AAC Benjamins: Uit zaterdag 19 november

Wederom is het gelukt om een eigen AAC Benjamins team bij elkaar te krijgen – Rayan, Wessel, Julian, Wolf, Oscar, Roman-James, Huseyin, Fatih, Tijmen, Kees echt top!

Vóór de wedstrijd hebben wij wat team zaken besproken, tactiek, posities en veldverdeling goed doorgenomen en hoe wij met elkaar zouden omgaan, aanspreken enz.

En je zag in onze eerste wedstrijd hoe goed het ging, iedereen hield zijn positie aan, wij praten met elkaar en gaven support. En wij versloegen Alkmaar met overtuiging, terwijl ze eerder dit seizoen met niet al te veel moeite van ons wonnen.

De tweede en derde wedstrijden waren moeilijker. Tegen Waterland maakten wij simpele fouten en gaven wij teveel mogelijkheden weg aan ze, wat ze goed wisten te gebruiken. Met name het niet tackelen inde tweede en derde wedstrijd gaf ons problemen, wij moeten de tackle echt goed inzetten en aanhouden, anders zullen wij blijvend te veel tries tegen ons krijgen.

Wat wel mooi was om te zien was hoe wij NFC weinig ruimte gaven en ondanks de 0 – 2 verlies hoe wij tot het bittere eind bleven doorvechten. Echt een wereld van verschil met het begin van het seizoen toen wij met veel punten van ze verloren.

AAC 5 – 1 Alkmaar

AAC 3 – 5 Waterland

AAC 0 – 2 NFC

Tries waren er voor Wessel, Rayan, Kees en Huseyin, met Wessel die helemaal op dreef was en 5x voor ons wist te scoren!

Benjamins, jullie deden het weer erg goed. Als wij nu op de aandachtspunten letten en als één team leren spelen kunnen wij een team van formaat worden. Ik vond het erg leuk om jullie in actie te zien!

Groetjes,

Greg.

Back To Top