skip to Main Content

Edith in de nieuwsbrief:

Afgelopen zaterdag speelden we in Nieuwegein. Het was kouder, maar droger dan we verwachtten.

Na het opwarmen tussen de ganzenpoep bleek dat we geen volledig team hadden. Buiten de geblesseerden die niet aanwezig waren, moest Ruben vroegtijdig helemaal ziek en misselijk het veld verlaten. Dus we hebben wat lopen stoeien met de opstelling. De vaste scrum was niet compleet. Helaas moeten er dan spelers in de scrum die dat liever niet willen.

Tijdens het eerste spel tegen de Bulldogs gingen onze spelers zelf van positie wisselen tot grote verbazing van Joke en mij. We begrepen er niets meer van, maar volgens mij de spelers zelf ook niet meer. Dat was te zien aan de chaos, het liep niet lekker en de try’s van de tegenstanders vlogen ons om de oren.

Na de Bulldogs direct door tegen de Suns. Met genoeg spelers en ieder op z’n eigen plek waren zij een maat te groot voor ons. We vochten en gaven flink tegengas, met prachtige runs maar we liepen steeds tegen een muur van Suns vooral toen ook onze Jamie het veld moest verlaten met een serieuze duimblessure. De goede individuele acties die er zeker wel waren mochten niet baten. Jammer, jammer.

Sorry jongens, de standen zijn mij volledig ontgaan, maar waarschijnlijk wil niemand zich deze uitslagen herinneren.

Toe aan vakantie misschien? Voor alle geblesseerden heel veel sterkte. We hopen natuurlijk dat jullie er weer snel bij zijn en dat er over een paar weken weer een fris team staat.

Fijne vakantie!

Edith

Back To Top