skip to Main Content

Willem van Linge op 20 november (tja; sorry):

Wie denkt aan guur weer en halve teams heeft het helemaal mis. De zon schijnt en AAC Turven heeft 9 spelers! De naam van dit speciale team: Aardvarkens. Klinkt raar maar Aardvarkens zijn echte werkers en dat kan je van dit team ook zeggen. De meesten zitten nog maar net op Rugby en hebben twijfel in de ogen als ze de bal vasthebben maar ze doen het wel!

Onze eerste wedstrijd is tegen Waterland. We worden ruim verslagen (6-1). Gemopper langs de lijn dat ze niet samen spelen. Maar ja, wat wil je ….. net bij elkaar als team en dan tegen een sterke tegenstander en toch één try!!!

Maar toch lijkt het of de spelers het gehoord hebben want de tweede wedstrijd is tegen Alkmaar en daar begint het samenspelen toch te komen. Maar wat nog veel mooier is Timothy begint het door te krijgen. De tegenstander heeft ontzag en Timothy kan gewoon doorlopen naar de trylijn als hij de bal heeft. Hij weet 4 try’s te scoren. Een eindstand: 4-8 voor ons. Top werk.

Wedstrijd nummer drie is tegen NFC. Ik hou mijn hart vast maar er word echt weerstand geboden. Zelfs de opgaande lijn van het overspelen wordt doorgezet. We weten twee punten te scoren. NFC wint met (8-2).

De laatste wedstrijd is tegen onze partner Hilversum. Maar ze staan er, onze jongens. Er wordt gewerkt, overgespeeld en gescoord. Het is ongelofelijk maar we winnen met (2-5)! Hartstikke goed werk. Laat de beste stuurlui maar langs de kant staan. Jullie weten hoe het moet.

Willem

Back To Top