skip to Main Content

Greg in onze nieuwsbrief:

Turven thuis bij AAC, zaterdag 26 maart 2011:

AAC/RCH 10 – 2 Pink Panthers

(Guy, Thomas/Jaap, Kees 3x, Thomas, Tucker 2x, Guy, Borus)

AAC/RCH 10 – 5 Alkmaar

(Tucker 5x, Kees, Tijn 2x, Guy en Guy beiden 1x)

AAC/RCH 2 – 8 Castricum

(Rayan, Ilja)

Thuis spelen bij onze AAC, altijd een mooie gebeuren. En bovendien was het droog en mooi weer, wat wil je nog meer.

Wij lieten mooi, speels rugby zien. De bal tijdig doorgeven, goed indraaien en afspelen, allemaal zaken die wij de donderdag er voor samen met coach Jaap hebben geoefend. Erg fijn om het in de praktijk te zien Turven.

Wij moesten enkele spelers uitlenen aan Alkmaar en Castricum. Ook zij hebben erg goed gespeeld en het ons, zoals het hoort in zo een geval, ook moeilijk gemaakt. het is nooit makkelijk om voor een andere team te moeten spelen, maar jullie deden het prima!

Onze laatste wedstrijd tegen Castricum werd erg moeilijk. Ze hadden een speler van wie er werd gezegd dat hij Mini was, zo groot was-ie. Maar hij is gewoon Turf, weliswaar een heel grote Turf. Maar ook al speelden wij erg goed rugby, lieten wij ze onze spel ontregelen. Wij waren, terecht of onterecht, te druk bezig met wat zij voor ons gevoel allemaal deden dat niet mocht. Maar het was een harde wedstrijd, een erg fysieke wedstrijd.

Ondanks dat wij ons lieten storen door hun spel en doen lieten wij ook zien dat wij rugby kunnen spelen. Grote klasse Turven…. en ik weet dat volgende keer de uitslag anders zal zijn.

Groetjes,

Greg.

Back To Top