skip to Main Content

Uit de nieuwsbrief:

Bulldogs 1 – 10 AAC/RCH
(Ilja, Thijn 2x, Guy, Tucker 4x, Roman-James, Julian)
Eemland 1 – 8 AAC/RCH
(Rayan, Julian 3x, Tucker, Jaap, Kees 2x)
Haarlem 2 – 7 AAC/RCH
(Julian 2x, Thijn 3x, Kees, Tucker)

Na de aflasting van vorige week (bevroren veld) had iedereen er zin in, en het werd een mooie Turven rugby zaterdag.
Na de warming up even wat zaken doornemen, team-talk. Waar moesten wij op letten? De bal tijdig doorgeven, de bal aan de eigen kant afleggen als je viel/getackled werd, goed kijken en opletten bij zowel passen als ontvangen, laag om de middel tackelen en elkaar niet bevechten om de bal in de loose scrum maar met elkaar praten.
En alles viel heel erg goed op zijn plaats toen de wedstrijden begonnen. Wij speelden lekker, heel erg lekker. En ook al wonnen wij alle drie wedstrijden, wij moesten er wel hard voor werken – voor niets gaat de zon op, tries scoren vergt teamwerk.
Iedereen deed zijn best, er werden heel veel mooie individuele acties uitgevoerd, teveel om allemaal met naam op te noemen. Ook hadden wij echte team acties waarbij er 7, 8 en zelfs 9e fase spelmomenten ontstonden.
Geweldig om te zien.

Roman-James: Gefeliciteerd met jouw eerste wedstrijd try!
En dan Tuckers intercept try! Wat kan ik er aan toevoegen, behalve te zeggen geweldig! Zo een actie, en de uitvoering ervan, is waardig van een 6 Nations Tournement wedstrijd. Tucker: I’ve got one word for your intercept try… Fantastic! You left everyone on the field and all the spectators dumbstruck.

Turven van AAC/RCH, jullie hebben het weer geweldig gedaan. Jullie genoten er zichtbaar van, en alle drie overwinningen waren zeer terecht. Het was wederom een genot om naar te kijken.

Foto’s van de verschillende TBM wedstrijden zaterdag 5 februari uit bij The Bulldogs (met dank aan Raymond Hohle)
Foto’s van de AAC/RCH Benjamins afgelopen seizoen (met dank aan Rob vd Meer)

Back To Top