skip to Main Content

Willem (vader Ilja & Pjotr) in onze nieuwsbrief:

De eerste wedstrijd gaat beginnen. We spelen tegen Sun. Ik heb er geen goed gevoel over want er is maar één Amsterdammer (Ijla). Zelfs onze ster speler is er niet. Julian ligt namelijk in het ziekenhuis. Hij heeft last van zijn blindedarm. We wensen hem beterschap.

De rest van de Amsterdammers zitten in de file of kunnen er helaas niet bij zijn. Gelukkig komen Roman, James en Kees vrij snel. We staan helaas al achter. We zijn nog niet allemaal wakker. De eindstand is 4-3.

De tweede wedstrijd is tegen BSN. Er wordt echt gespeeld door beide teams. De coach (Peter) heb ik ook horen roepen: “Ja mooi, dit is nu rugby. Zo hoort het”. Oftewel: ze passen op het juiste moment en de bal wordt goed opgevangen door een teamgenoot. Het eindigt in gelijkspel en dat vind ik ook terecht.

De derde wedstrijd is tegen het Gooi. Daar wordt gebikkeld voor elke try. Het Gooi weet ze te scoren maar wij hebben Kees die de nodig try’s tegen maakt. Volgens mij hebben we met één punt verschil verloren, jammer. Want er is echt voor gestreden.

Dan wordt er nog een extra wedstrijd gespeeld tegen BSN. Wel met een andere samenstelling als de eerste wedstrijd. Alles loopt op rolletjes en we winnen met 1-5.

Back To Top