skip to Main Content

Julius Janus op de mail:

Avé Gladiatoren,

De competitie is uitgespeeld en wij zijn met ons metamorfose team keurig op een 3e plaats geëindigd. Een seizoen overzicht komt nog. Maar het spelletje is nog niet uitgespeeld, want er komen nog een paar leuke wedstrijden aan, waaronder een thuis en uit wedstrijd tegen de Rams uit Apeldoorn. Nico van Hierde, heeft ooit in zijn gloriedagen voor AAC gespeeld, is druk bezig om r.c. de Rams weer met een senioren team op de kaart te zetten. In het kader van deze hernieuwde opstart komen de Rams zondag 11 maart met een geheel nieuw team bestaande uit meest onervaren spelers naar AAC om de beginselen van onze mooie sport onder de knie te krijgen. Het idee is om 4x 30 minuten te gaan spelen met een als basis al de nieuwelingen die dit jaar bij AAC aan zijn komen wapperen aangevuld met de meer ervaren spelers. Dus een goede lezer leest dat dit een wedstrijd wordt van “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”

Gerco heeft mij beloofd dat wij na de wedstrijd in ons clubhuis naar de 6 Nations wedstrijd Frankrijk – Engeland kunnen gaan kijken. Afgelopen zondag was er door duistere omstandigheden alleen maar een zwart scherm, en daar hebben wij natuurlijk niks aan. Donderdag moeten wij, en dat zijn wij allemaal, iets organiseren om eten te regelen voor onze gasten en ons zelf, want het gaat een mooie middag worden en daar hoort natuurlijk ook een hap voer bij.

Manne, wij hebben met ons VVV-2e team een ontzettend leuk seizoen gespeeld en dit kunnen wij met de wedstrijden tegen de Rams en op de 17e tegen een bezoekend Engels team de komende weken op gepaste wijze afsluiten.

Daarna, op naar de Amsterdam Sevens.

J.J.

Back To Top